‘HOE WERKT HET?’

HOE WERKT HET BESTELPROCES?

Huur nu jouw SilentDJ-pakket voor thuis! Makkelijker dan dit wordt het niet. Je geeft aan hoeveel koptelefoons je wilt bestellen. Beslis met jouw vrienden en vriendinnen of je op 1 of 2 of 3 kanalen muziek wilt horen (standaard één bij het pakket). Selecteer indien nodig nog extra producten in het winkelmandje zoals bijvoorbeeld:

extra koptelefoons  > € 4,- per stuk

of extra zender > € 15,- per stuk

iPhone kabeltje >  iPhone adapter (iPhone naar mini-jack koptelefoon)  5,-

Alle prijzen zijn incl. BTW, verzendkosten (heen en terug) inclusief alle gangbare audio-aansluitkabels (DJ/XLR, minijack-kabel voor laptop/smartphone/tablet, rca/tulp/hifi, jack) snelladerset voor 20 koptelefoons

HOE SPEEL JE MUZIEK AF?

Je speelt heel gemakkelijk muziek af via de meegeleverde kabels sluit je de je muziekbron aan op de zender.

Standaard wordt een minijack kabel meegeleverd om aan te sluiten op je laptop/tablet/smartphone

Heb je een andere kabel nodig vanuit jou audiobron?   (invulveld)

Optie 1 : XLR naar tulp voor aanlsuiten op Djset of Midicontroller (gratis)

Optie2  : tulp /rca/HiFi naar tulp (gratis)

Optie 3 : Jack (l/R)  naar tulp (gratis)

Optie 4 : Iphone Lightning verloop  kabel >  € 5,-

*Bij een extra zender zit altijd een extra minijack naar tulp kabel geleverd.

INSTRUCTIE VIDEO: How To Silent Disco Plug&Play

HOE WERKT HET LEVERPROCES?

Na het samenstellen van je SilentDJ-pakket kun je kiezen tussen twee opties: zelf ophalen of laten bezorgen door PostNL.

Bezorgen door PostNL
Als je kiest voor bezorgen door PostNL dan ontvang je de eerstvolgende werkdag een bevestiging per e-mail een retour-ticket en een track&trace om je pakket te kunnen volgen. Er zit ook altijd al een Post.nl – retourlabel in een zelfklevende envelop bij, die hoef je alleen nog op de box te plakken voor het terugsturen. In de mail zit ook nog een link om zelf je retourlabel te printen , mocht dat nodig zijn.

De dag na gebruik stuur je het thuispakket weer via PostNL terug.  Inleveren doe je bij een PostNL Pakketpunt.

Zelfophalen & terugbrengen
Ben je in tijdnood? Dan kun je jouw SilentDJ-pakket ook kosteloos ophalen bij onze pick-up point in Nijmegen. Bedrijvencentrum Groenestraat 294, 6531 JC Nijmegen (op afspraak, bel eerst 0655 746820)

Gebruik : Je mag de set 2 dagen gebruiken, retoursturen de dag na de 2e gebruiksdag

BORGSOM?

BORG: De borg bedraagt 100,- euro per box, welke u terug ontvangt na tijdige, schadevrije en volledige retourzending van de gehuurde apparatuur.- – – 


BETALEN: Bij voorkeur via de Betaallink in de factuur, als u betaald heeft is dit meteen uw reserveringsbevestiging. Bij betaling per bank volgt de betalings- en reserverings-bevestiging iets later.


BEZORGING: De silent disco sets worden een halve week voor de gebruiksdatum verzonden via PostNL. Veelal op dinsdag of woensdag zal u de track- en trace-code (T&T) voor de bestelling van het komende weekend, per email ontvangen. Heeft u de T&T 3 dagen voor de gebruiksdatum nog niet ontvangen, neem dan svp even contact op via 0655746820


PLAKKEN/MERKEN? Er mag niet op de headphones geplakt of geschreven worden. Indien de headphones moeten worden gereinigd zullen schoonmaakkosten in rekening moeten worden gebracht.


INPAKKEN: Plaats de zender, kabels en batterijen svp weer veilig en netjes in de daarvoor bedoelde transparante bakjes.


RETOURLABEL: Het retourlabel is al betaald en wordt meegezonden met het pakket. En wordt u tevens altijd per email u verzonden, gelijk met de T&T.


VERSTUREN: Gebruik ALLEEN door ons verstrekte postlabels. En vraag ALTIJD om een afgiftebewijs / bewijs van aanpakken en BEWAAR deze! Zonder het afgiftebewijs kan de verzender (Post.NL) niet aansprakelijk worden gesteld en zal de aansprakelijkheid bij de klant/huurder moeten blijven.


*Op geen moment zal de huurder eigendom kunnen verkrijgen over apparatuur, ook niet na toepassen van de borg.

EXTRA KOPTELEFOONS OF ZENDERS?

Wil je extra koptelefoons huren?
4 euro per extra koptelefoon;

Wil je extra zenders huren?

Per extra zender betaalt u 15,- euro all-in:

  • 1 extra zender/kanaal (totaal dus 2 zenders/kanalen)
  • 2 extra zenders/kanalen (totaal dus 3 zenders/kanalen)
  • Heb je meer kanalen nodig of heb een bijzondere toepassing (schets svp uw situatie in het opmerkingenveld) Aarzel niet te bellen of appen voor directe informatie en suggesties!